Добро пожаловать в интернет магазин косметики!

Гідрогелеві патчі для очей з дамаською трояндою Secret Skin Pink Mimi Hydrogel Eye Patch 60шт (Термін придатності: до 02.09.2023)

Залишіть відгук про цей товар першими

Є в наявності

421,00 грн.

АБО

Короткий огляд

Гідрогелеві патчі для очей з дамаської трояндою Secret Skin Pink Mimi Hydrogel Eye Patch 60шт

Інші зображення

  • Гідрогелеві патчі для очей з дамаською трояндою Secret Skin Pink Mimi Hydrogel Eye Patch 60шт (Термін придатності: до 02.09.2023)
  • Гідрогелеві патчі для очей з дамаською трояндою Secret Skin Pink Mimi Hydrogel Eye Patch 60шт (Термін придатності: до 02.09.2023)

Деталі

Гідрогелеві патчі для очей з дамаською трояндою Secret Skin Pink Mimi Hydrogel Eye Patch призначені для догляду за шкірою під очима. Рожеві патчі з ніжним приємним ароматом зволожують і освіжають шкіру, роблять її гладшою і еластичнішою, допомагають впоратися з тьмяністю шкіри, знімають втому і набряклість.

*Зволожують, підвищують еластичність, заспокоюють

Активні компоненти у складі:

Ключовий компонент патчів – гідролат дамаської троянди, який має зволожуючу та тонізуючу дію, заспокоює шкіру, усуває подразнення. Гідролат троянди активізує кровообіг, зміцнює судини та капіляри, зменшує набряклість та кола під очима, знімає втому та напругу.

Також у складі патчів олія ши (живить і захищає шкіру), березовий сік, екстракт граната та інші натуральні компоненти, які посилюють зволожуючу та тонізуючу дію засобу, роблять шкіру навколо очей свіжою та сяючою.

Спосіб застосування:

  1. На очищену шкіру під очима нанести патчі, щільно притиснути і залишити на 20-30 хвилин.
  2. Потім зняти патчі, залишки засобу м'яко вбити в шкіру кінчиками пальців.

Додаткова інформація

Country of Manufacture Південна Корея
Бренд SecretSkin
Производитель SecretSkin
Объем (Вес) мл, гр Ні
Штрих-код 8809239804302
Ingredients вода, гліцерин, хлорид кальцію, кератонієва камедь, ксантанова камедь, бутіленгліколь, 1,2-гександіол, пентиленгліколь, порошок ірландського моху, вода троянди, бета-глюкан, екстракт березового сіку, екстракт гранату, екстракт вишні дрібнопильчатої, алантоїн, масло ши, пег-60 гідрогенізована касторова олія, етилгексилгліцерин, гідроксіетіловий ефір целюлози, синтетичний фторфлогопіт, оксид олова, оксид заліза (cl77491), кармін, діоксид титану, феноксіетанол, хлорфенезин, динатрій едта, ароматизатор

Напишіть власний відгук

Як мені оцінити цей продукт? *

  1 зірка 2 зірки 3 зірки 4 зірки 5 зірок
Цена
Качество
Доставка